Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Reflex Filtru anti-magnetita si anti-namol, Reflex Exdirt D 1 1/2" M pentru protectie centrale termice cu magnet neodymium detasabil cu montaj orizontal din alama (9256640)

Magazin/Produse validate cu recenzii reale. Verifica in site

860,00 RON
In stoc
spre magazin »
quickshop.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 860,00 RON

Descrierea produsului
Filtru anti-magnetita si anti-namol, Reflex Exdirt D 1 1/2" M pentru protectie centrale termice cu magnet neodymium detasabil cu montaj orizontal.
Reflex Exdirt Magnet este un filtru anti-magnetita si anti-namol din alamă, cu magnet, pentru conducte orizontale, pt. sistem de încălzire sau apă răcită, în circuit închis, umplut cu lichid (agent termic). Indicat pentru apă sau amestec apă / glicol, cu o concentrație de glicol de max. 50%. Fabricat in GermaniaCaracteristici generale filtru anti-magnetita si anti-namol, Reflex Exdirt D 1 1/2" M:
Exferro Easy Clip - Echipat cu magnet neodymium presat izostatic, ce ajuta la separarea particulelor feroase din apa.
Exferro Easy Clip este un sistem ce permite detasarea si realipirea unei capsule magnetice, pe carcasa exterioara a separatorului, printr-o procedura simpla si sigura. Capsula, cu magnet permanent de inalta performanta neodymium presat izostatic,  este montata intr-un manson de plastic, care se ataseaza prin clipsare, pe o nervura circulara exterioara de pe partea inferioara a separatorului. Particulele feromagnetice sunt retinute, pe interior, de campul magnetic al capsulei magnetice, in aceeasi zona in care se depun gravitational si impuritatile mecanice.
Exdirt alama – functionare
Exdirt alama – separator de murdarie si namol asigură retinerea particulelor de impuritati mecanice de minim 5,0 m, din fluxul de agent termic, folosind separarea gravitationala.  Camera de destindere are aria transversala mult mai mare fata de aria transversala de conectare, producand o scadere proportionala a vitezei fluidului (cf. ecuatiei de continuitate: A x v = ct. ). Pentru multiplicarea efectului, in corpul separatorului se foloseste o insertie tubulara din sarma, care prin impulsurile aplicate impuritatilor mecanice contribuie, in plus, la scaderea vitezei acestora, sustinand miscare naturala de depunere gravitationala in camera inferioara a separatorului. Aceasta insertie tubulara din sarma are si rol de a reduce turbulentele de curgere a lichidului din corpul separatorului. Depozitele colectate (impuritati mecanice si particule feromagnetice) sunt eliminate, periodic, din camera inferioara a separatorului, prin purjare, fara intreruperi operationale ale sistemului.
Date tehnice filtru anti-magnetita si anti-namol, Reflex Exdirt D 1 1/2" M:

Tip: D 1½" M
Material carcasă: alamă
Poziție de instalare: orizontal
Variantă de conectare: Filet
Conexiune sistem: IG 1½"
Conexiune de golire: IG ¾"
Presiune max. operațională: 10 bar
Temperatură max. operațională: 110°C
Debit volumic max. admisibil: 5 m³/h
Kvs: 40 m³/h
Lungime: 88 mm
Înălțime (inclusiv Easy Clip): 174 mm
Diametru: 63 mm
Masă: 1,5 kg


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.